Kako kupiti Bitcoin putem PayPala?

Kako vrijeme prolazi, postaje sve jasnije da je bitcoin vrlo unosna investicija. Otkako čitate ovaj članak, velika je vjerojatnost da ste već razmišljali o ulaganju u kriptovalute. Ipak, prilikom prve kupnje bitcoina dobro je odlučiti se za tradicionalne bankarske metode koje vam omogućuju da svoj fiat izravno pretvorite u kripto. Najbrži, najlakši i najpristupačniji način za to je kupnja bitcoina kreditnim karticama. Ipak, za one koji od vas koji žele taj dodatni dio duševnog mira i sigurnosti prilikom ulaska u novi svijet financija, možda ćete htjeti kupiti bitcoin putem PayPal-a.

S 20 godina iskustva u internetskim transakcijama te dodatnim osiguranjem i sigurnošću čini idealnog suputnika za odlazak u ovaj nepoznati svijet o kojem možda ne znate puno, pa ćete možda poželjeti pogriješiti na oprezu. Međutim, problem je što ova opcija drastično ograničava vaš izbor, jer malo razmjena kriptovaluta prihvaća ovaj način plaćanja. Ovdje dolazimo: sastavili smo popis najboljih mjesta za kupnju bitcoina putem PayPala, tako da ako čini ako odaberete ovu opciju, možete odabrati barem jednu od nekoliko provjerenih i pouzdanih platformi.

eToro

eToro je višestrana usluga razmjene koja vam omogućuje kupnju brojnih različitih mogućnosti ulaganja, uključujući dionice, robu, forex i naravno kriptovalute. Možete pronaći detaljan pregled ovdje na Cryptimiju. Što se tiče trgovine kriptovalutama, web lokacija će vam omogućiti kupnju bitcoina putem PayPala putem njihove usluge i tako vas može maknuti i položiti bilo gdje između 50 i 10 000 američkih dolara mjesečno, što je dovoljno za početnike koji ulažu.

Ovo bi trebalo započeti, ali problem njihove usluge je taj što te bitcoine koje biste stekli ne možete prodati izravno na njihovoj web stranici, pa ćete ih nakon preuzimanja morati premjestiti negdje drugdje kako biste nastavili trgovati. Ako je vaš plan HODL, tada eToro i dalje može dobro poslužiti u tu svrhu, jer vam i dalje omogućuju kasniju ponovnu prodaju u zamjenu za fiat valute.

Paxful

Ugodan rad kao peer-to-peer trgovačka platforma. To u osnovi znači da djeluje kao posrednik između vas, osobe koja želi kupiti bitcoin i nekoga tko želi prodati bitcoin. Djeluje s inkluzivnim korisničkim pravilima što znači da mu bilo tko iz bilo koje regije može pristupiti i koristiti njegove usluge za kupnju i prodaju bitcoina putem PayPal-a. To znači da se već odakle ovo čitate već možete prijaviti i s lakoćom uživati ​​u blagodatima njihove usluge.

Nakon što se prijavite na njihovu uslugu i potvrdite svoj račun, usluga je super jednostavna i jednostavno registrirate svoj PayPal račun na njihovoj web lokaciji, a zatim pregledavate njihovu uslugu za navedene prodavatelje, sve dok ne pronađete odgovarajući za vas. U ovom trenutku pogodnosti doista sjaje jer ćete se pridružiti chatu s prodavateljem s kojim možete pregovarati o cijenama. Jednom kada se posao nagodi, kupac će pustiti bitcoin, koje će Paxful držati pola sata, osiguravajući da se ne dogodi prekršaj. Ovo vrijeme imate za podmirivanje plaćanja putem Paypala koji Pax nudi bez naknade i nudi vam 256-bitnu SSL enkripciju radi osiguranja sigurnosti.

LocalBitcoins

Ovo je još jedna usluga ravnopravnog trgovanja bitcoinima koja vam omogućuje povezivanje s drugim korisnicima u vašem lokalnom području, a zatim kupnju izravno od ljudi, za razliku od kupovine na trećoj platformi za razmjenu. To je zapravo jedna od najstarijih i najiskušanijih i najpouzdanijih usluga u svijetu kriptovaluta, a da ne spominjemo da je za većinu svojih usluga potpuno besplatna.

Zbog prirode LocalBitcoina, nudi vam mogućnost kupnje bitcoina putem PayPala, kao i mogućnost kupnje Ripplea, Ethereuma i mnogih drugih vrhunskih tokena izravno s vašim PayPal računom. Prema našem mišljenju, LocalBitcoins bi bio idealan izbor za početnike koji ulažu zahvaljujući svim gore spomenutim razlozima i najboljoj opciji za kupnju bitcoina putem PayPala na tržištu.

Ovo su samo 3 najbolje razmjene kripto valuta koje su idealno započeti, ali svejedno možete provjeriti cjelokupnu popis najboljih razmjena kriptovaluta kako biste odabrali pravi gdje ćete s lakoćom kupiti bitcoin putem Paypala i započeti svoju današnju karijeru trgovanja bitcoinima!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me