Kezdő útmutató a NANO érméhez

Néhány hónap alatt a Nano (XRB) token nagy előrehaladást mutatott, összehasonlítva sok más kriptovaluta világban szereplő listával. Nem lesz rossz ezt mondani, a token alapvető felépítése vonzza a felhasználókat, népszerűség növekedéséhez és előnyökhöz vezet.

A Nano érme megértése

A legtöbb esetben a Nano érme formálisan RaiBlocks néven ismert. A Nano egy kriptovaluta, amely alacsony várakozásáról és bizalmatlanságáról ismert. Végül is egy darab keresztmetszetének kialakításától függ, amely más és eredeti, minden egyes lemez blokkláncával. Az egyetértés a tétes szavazás kijelölt bizonyítékából származik.

A Nano nagy alkalmazkodóképességgel szolgálja ügyfeleit a közvetlen cserék mellett, díjak nélkül. A költségek hiánya a rendszer által igényelt elhanyagolható eszközök miatt képzelhető el, beleértve a magas vezérlésű bányászati ​​berendezések szükségességét sem.

Amint azt a webhely és a csapattagok jelzik, a Nano eddig több mint 4 millió cserét vagy tranzakciót bonyolított le. Lényegesen figyelemre méltóbb, ha figyelembe vesszük, hogy a nyesetlen rekord csupán 1,7 GB.

Olvassa el még: A Walton Chain (WTC) koncepciójának megértése

 • A Nano Coin részletei

Azon tőzsdék listája, ahol XRB – Bit-Z, Binance, RightBTC, OKEx, CoinFalcon, BitGrail, Kucoin és Mercatox vásárolható meg. A NANO készpénzzel megvásárolható a BitFlip tőzsdén.

A NANO jelentős kriptovalutákra cserélhető, például – Ether, Binance Token, Tether USDT, Doge, Bitcoin és fiat pénznem.

Ticker – XRB

A NANO-t 2018. március 21-én hivatalosan is átnevezték a RaiBlock-ból – a csapat hivatalos bejelentése https://hackernoon.com/nano-rebrand-announcement-9101528a7b76

 •  A Nano által próbált főbb problémákat megoldani

A méretezhetőség problémája – A felhasználókat mindig aggasztja a tranzakciós díjak növekedése

Energiafogyasztás – Az energiafogyasztás magasra emelkedik a Bitcoin bányászatával

Számítási kérdések – A tranzakciós idő késése, amely átlagosan 164 perc.

 • Tudnia kell a Nano token (XRB) tényeket 

 1. Nano token (XRB), amelyet akkor más néven ismertek RaiBlocks először 2017 októberében terjesztették.
 2. Már a maximális 133 248 290 XRB-tápellátással és ugyanezt nem lehet kibányászni.
 3. Ha egy webhely azt állítja, hogy bányászza az XRB-t, akkor alapvetően más kriptovalutát bányásznak, majd az XRB használatával fizetnek ki a felhasználónak.
 4. Míg a csapat folyamatosan próbál további neveket felvenni a listába, jelenleg az XRB kereskedhető a Kucoin, a Bit-Z, a Bitflip, a Bitgraill és a Mercatox szolgáltatásokkal..
 • Nano érme Consensys

A számlaegyenleg alapján a Cryptocurrency csapata úgy érzi, hogy nagyobb súlyt kell adni azoknak a szavazatoknak, akiknek nagyobb az egyensúlyuk, hiszen a rendszerben lévő nagyobb összegű pénzeszközöknél már jobb okok vannak őszintébbnek lenni: vagyonuk védelme.

A NANO újrarendezése 

A RaiBlocks csapata 2018. január 21-én jelentette be termékének NANO néven történő újbóli megjelölését, egyértelmű kijelentéssel, hogy kiküszöbölje az esetleges zavarokat a név kiejtésében..

Csapatonként a márkanév megváltoztatásával kapcsolatos döntést nem a legkönnyebben fogadták el. Lehetséges, hogy a közösségben és a csapattagok között a RaiBlock névvel megnövekedett kötődés miatt az újbóli márkázás nehéz döntés volt, fontos volt, hogy mind az előnyeit, mind a hátrányait jónak tartsák..

Az egyik fő oka annak, hogy a csapat folytatta a márkanevet, mert a RaiBlock egy kis falatnyi név volt, és különböző emberek másképp ejtik.

A Nano előnyei a felhasználók számára 

Kétségtelenül a Nano blokkrácsos szerkezete azonosítja ugyanezt a többi konformista blokklánctól, amelyet más kriptovaluták. Mivel minden fióknak van számlalánc-blokklánca, amely tranzakcióként és egyenlegtörténetként szolgál, csak a fióktulajdonos tudja frissíteni a fiókláncot.

Egyszerű szavakkal, a frissítések nem egyezőek és gyorsak, figyelembe véve a frappáns cseréket. Mivel a blokkokat bele kell foglalni a nyilvántartás megalapozottabbá, az eszközök mozgatásához egy helyett két cserére van szükség. A küldőnek küldőcseréből kell állnia, míg a gyűjtőnek be kell fejeznie az elfogadó csomót.

Miért használja a Nano-t??

 • Díjak hiánya – mivel tudjuk, hogy a Nano könnyű protokollal dolgozik, ezért nincsenek töltések
 • Méretezhetőség – fa-szerű struktúrákat alkalmazó adatsorok logaritmusának használatával; kétségtelenül a tranzakciók kivételesen sokoldalúak
 • Azonnali vásárlások – míg a tranzakciókat utánzó alapon kezeljük, hozzá kell adnunk a listához, hogy az összes palotaügyletet függetlenül kezelik, mindegyikhez tartozik egy UDP csomag, amely segít elkerülni a blokkmérethez kapcsolódó problémákat.

A Nano hogyan frissíti a meglévő kriptovalutákat?

Kétségtelen, hogy a Bitcoin az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, amiről tudunk, azonban a Nano továbbra is jelentős előnnyel rendelkezik ugyanezzel szemben a tranzakciós idő tekintetében. Mint tudjuk, egy egyszerű Bitcoin tranzakció órákon keresztüli feldolgozást igényel, miután az átlagos blokkfeldolgozási idő tíz perc, és az ügyletnek blokkon belül kell lennie. A blokkokat ki kell aknázni, és legtöbbször előfordul, hogy több blokkot kell hozzáadni, mielőtt egy tranzakció véglegesnek tekinthető lenne. Míg a nanóban minden egyes művelet blokk, ami azt jelenti, hogy a hálózat azonnal feldolgozhatja azt a blokkot / tranzakciót.

A PoS használatával is a támadóknak a szavazatok legalább 50% -ára lenne szükségük, ami azt jelenti, hogy több mint 50% XRB tokenre lenne szükségük. Ami azt jelenti, hogy ez a folyamat végül meglehetősen drága lenne, és ugyanezt bölcs döntésnek is tekintenék.

És nem szabad megfeledkezni arról, hogy a delegált PoS rendszer lehetővé teszi a munkát minimális energiafogyasztással, ami azt jelenti, hogy a teljes csomópontok futtathatók alacsony energiafogyasztással és drága hardver használata nélkül.

Nano érme (XRB) vásárlása & hol kell tárolni?

Az XRB megvásárlása fiat pénznem használatával nem lehetséges, ezért elengedhetetlen, hogy egy másik pénznemhez, például a Bitcoinhoz vagy az Ethereumhoz hozzáférjen a Coinbase vagy annál többet, majd ugyanazzal kereskedjen XRB-vel, a különböző tőzsdék, például a Kucoin egyikén keresztül..

 • Nano pénztárcák 

A Nano Wallets könnyen hozzáférhető és letölthető a hivatalos webhelyről. Van online elektronikus pénztárcájuk, hivatalos iOS és Android alkalmazásuk, valamint egy munkaterületen lévő ügyfél, így kiválaszthatják, melyik illik hozzád a legjobban.

 • Főkönyvi hardver pénztárca 

NANO kriptovaluták tartására használható.

Mi található a Nano Coin ütemtervén?

 • A 2018-as évben, amint azt a lista említi, a csapat a könnyű pénztárca fejlesztését tervezi. Ezenkívül adjon hozzá láncmetszést a lánc méretének csökkentése érdekében.
 • A bejövő, korosztályú Nano csapat azt tervezi, hogy elérje a bank nélküli személyek nagyobb lakosságát, és biztosítani kívánja őket arról, hogy a kapott fizetéseket a cserehelyükön biztosítják..
 • Internetes szabványsá válás, amelyet egyetlen ember vagy egy kis csoport helyett különböző területekről érkező emberek sokszínű csoportja irányít.
 • A csapat azt tervezi, hogy hozzáadja az IPv6 multicast-ot a tranzakciós közvetítéshez, hogy bárki, aki szeretné, láthassa a tranzakció bejelentését.
 • A csapat azt szeretné, ha az XRB elfogadná a jelenlegi fizetési szolgáltatókat, éppen úgy, mint akik fiat pénznemet vettek.
 • További nevek hozzáadása a cserék listájához és a blokkélmény javítása feltétlenül szerepel a listán is.
 • Az iPhone és Android eszközök mobiltárcái tesztelés alatt állnak.

A Nano XRB árának trendje 

XRB-ként képviseltette magát különböző tőzsdéken, a Nano stabil volt, inkább pontosabb statikus volt a kezdetektől fogva a legalacsonyabb sebességgel.

Valójában 2017 második felében volt, amikor észrevehettünk bármilyen áremelkedést. December 12-én 4,02 dolláros csúcsot ért el, és azóta ugyanez továbbra is gyarapodik minden idők legmagasabb értékével, 33,14 dollárral, jelenleg 15,08 USD ártartományban..

A termék RaiBlock-ról Nano-ra történő átrendeződése a sok olyan ok egyikeként említhető, amely ugyanerre a figyelem középpontjába került. Valójában a kriptovalutákat alkalmazók számának állandó növekedésével a Nano jelenlegi piaci korlátja megközelíti a 2.009.943.844 USD-t.

Charlie Lee, a Litecoin alapítója – jóváhagyja a NANO érmét

Mivel mindannyian tudjuk, hogy a kriptovaluta kommunális még mindig új és kicsi az összes többi szektorhoz képest, megtalálhatjuk a technológia és a pénzügyek világában. Innen csak néhány aktív névvel minden szó megőrzi értékét és hitelességét. Ugyanez történt a közelmúltban. A Litecoin készítője, Charlie Lee gyorsan felsorolható azon kevesek közé, akiket meghallgatnak és követnek, amikor új és közelgő kriptovalutákat kell megérteni és elfogadni.

Mint a kriptovilág tudja, Charlie Lee mindig is szabadon kifejezte érdeklődését és aggodalmait a kriptovilág különböző frissítéseivel és problémáival kapcsolatban. És ehhez a Nano néven ismert tokenhez Charli Lee a Twitter segítségével a legváratlanabbul rázta meg a kriptopiacot.

Február 28.-án volt; Lee a Nano érméről beszélt, miközben értékelte blokkrácsos technológiáját.

“Nemrégiben megnéztem a nano pénznemét” – tweetelt Lee. – Nagyon szép. Minden fióknak saját blokklánca van. Összpontosít a gyors és ingyenes fizetési tranzakciókra. [Tét igazolása] felhasználja a kettős kiadás elleni védelmet és a [munka igazolása] a spam elleni küzdelmet. A kihívás a decentralizáció megőrzése. ”

És ekkor az érték, amely csütörtök délután 5 órakor 13,56 dollár volt, 17,19 dollárra emelkedett. Ez azonban még nem volt minden, mint miután átnéztem ugyanezeket a fehér könyveket. Charli Lee feltett néhány kérdést a Nano fejlesztő csapatának a Reddit szálon történő működésének jellegéről, amelyre Colin LeMahieu – a Nano vezető fejlesztője válaszolt..

Mi vállaljuk a projektet 

Kétségtelen, hogy néhány hónap alatt a Nano (XRB) token nagy előrehaladást mutatott, összehasonlítva sok más kriptovaluta-világban szereplő listával. Nem lesz rossz ezt mondani, ez a token alapvető felépítése, amely vonzóvá teszi a felhasználókat, és népszerűségének növekedéséhez és előnyök növeléséhez vezet. ”Mivel csak kriptovaluta blokklécet használ, ugyanez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizetés nélkül fizessenek tranzakciókat. bármilyen díjat a bányászoknak, az is azonnal.

A hagyományos megosztott memória adatok helyettesítésének egyszerű céljával a Nano érme célja az üzenetátadási modell beállítása, amelyben a felhasználóknak saját blokkláncuk van, amely csak az elsődleges hálózatukkal szinkronizálódik. Végül a Nano által képviselt összes különféle megoldás mellett ugyanaz válhat elsőként a fiat pénznem mindennapi használatára.

Mi a véleményed a NANO érméről? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzés részben!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me